Exclusieve Tuinen – Exclusieve Tuin op Maat


Hoe maak je een exclusieve tuin?
Tuinstyling Hamersma is de specialist als het gaat om het aanleggen en ontwerpen van exclusieve tuinen. Tuinen die anders dan anders zijn met oog voor detail en passend bij de omgeving en uw eigen live stijl.

Gebruik van exclusieve tuin materialen.
Tuinstyling Hamersma gebruikt geen standaard materialen, maar gaat op zoek in binnen en buitenland naar juist dat materiaal wat aansluit bij uw exclusieve tuin. Soms modern en livestijl maar ook landelijk, vintage, of stoer.

Aanleg van exclusieve tuinen.
Omdat in de ontwerpfase van uw exclusieve tuin, ruim te tijd wordt genomen om te zoeken naar het juiste gevoel , de juiste plek en juiste materialen. Worden er ook hoge eisen gesteld aan de aanleg. Tuinstyling Hamersma werkt met een team van gedreven, maar vooral ook ervaren vakmensen. Die weten wat ze doen, communicatie vaardig zijn, en over een butlermentaliteit beschikken. Zij denken met u mee en letten op de kleinste details. Het is voor even hun tuin. Zij laten uw exclusieve tuin onder hun vakkundige handen tot leven komen.

Exclusieve tuinen met exclusieve planten.
Tuinstyling Hamersma levert en plant alle soorten en maten exclusieve beplanting. Voor echt exclusieve planten hebben wij een groot netwerk van de beste kwekers in binnen en buitenland. Indien nodig nemen wij u mee naar de kweker om de exclusieve beplanting met eigen ogen te kunnen aanschouwen.
Garantie op exclusieve tuinen. Omdat alles moet kloppen, en niets aan het toeval wordt overgelaten en wij zeker zijn van onze kwaliteit. Geeft Tuinstyling Hamersma met een gerust hart een jaar lang garantie op de aanleg van uw exclusieve tuin.

Hier enkele foto’s van exclusieve tuinen die door ons zijn aangelegd.

no images were found

Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen dan spoedig contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Woonplaats en Postcode (verplicht)

Uw bericht

captcha

Beveiligingscode