Waarom tuinaanleg door Tuinstyling Hamersma?


Omdat wij vinden dat tuinaanleg een feest moet zijn. Door een goede voorbereiding , vakkundig personeel , moderne machines en een professionele aanpak kunnen wij elk onderdeel van de moderne tuinaanleg voor je verzorgen. Van vijvers, sierbestrating, tuinverlichting , gazon, beplanting, schutting, vlonders, tuinhuizen tot aan een zwembad . Elk onderdeel wordt een feestje als het is aangelegd door de vakmannen van Tuinstyling Hamersma. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Specialistische hoveniers met jaren ervaring .

Het Tuinontwerp kan nog zo goed bedacht zijn, maar alles valt en staat met de perfecte aanleg tot in detail. En juist daarin onderscheiden zich onze hoveniers. Stuk voor stuk specialisten met jarenlange ervaring. Klantvriendelijk, oplossingsgericht, sociaal maar bovenal professioneel. Dit maakt dat wij door onze klanten worden beoordeeld met gemiddelde van ruim 9 punten. Lees onze beoordeling !

Bij tuinaanleg is voorbereiding het halve werk!

Tuinstyling Hamersma is een gecertificeerd, middelgroot , allround hoveniersbedrijf. Met korte lijnen, heldere planning , vakkundig personeel en moderne machines. Hierdoor kunnen wij elke tuinaanleg verzorgen van groot tot klein. Organisatie is erg belangrijk. Vooraf wordt alles goed geïnspecteerd en voorbereid zodat de werkzaamheden soepel ,efficiënt en waar mogelijk zonder overlast kunnen worden uitgevoerd. Dit alles resulteert in een hoge kwaliteit van de werkzaamheden.

Opdrachtgevers tuinaanleg.

Omdat onze professionele aanpak elke opdrachtgever aanspreekt, werken wij voor een groot scala opdrachtgevers. Particulieren, bedrijven, (zorg-) instellingen, vereniging van eigenaren, gemeenten en provincie weten allemaal de kwaliteit van Tuinstyling Hamersma te waarderen.

Garantie op tuinaanleg!

Omdat wij zeker zijn van onze kwaliteit geven wij een jaarlang garantie op de door ons verrichte werkzaamheden en geleverde materialen. Daarnaast begeleiden wij uw nieuwe tuin 1 jaar door een twee tal service-begeleidingsbeurten.

Tuinkeur gecertificeerd!

Als extra garantie zijn wij een Tuinkeur gecertificeerd bedrijf. Tuinkeur is een onafhankelijk keurmerk voor hoveniersbedrijven in Nederland. Wij worden elk jaar gecheckt en waar nodig gecoacht zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf aan uw tuin werkt die service en kwaliteit biedt. Lees meer over tuinkeur !