Aanleggen tuinverlichting


Lichtplan.

Een lichtplan voor een tuin kun je zelf gaan maken. Maar ben je op de hoogte van alle mogelijkheden die de hedendaagse aanleg tuinverlichting, aan mogelijkheden bied? Tuinstyling helpt je graag bij het ontwerp van je lichtplan. Meer weten over het ontwerpen van het lichtplan? Kijk op www.hamersma.nl/verlichtingsplan.

Kabels en leidingen.

Voordat een licht brand is een stroom voorziening nodig. Tegenwoordig is er zwak stroom 12volt en netstroom 220 volt. Kies je voor zwakstroom dan is een 12 volt kabel voldoende. Let er wel op dat de kabel voldoende vermogen heeft voor de verlichting die je er op aan wilt sluiten. Voor 220 volt heb je een grondkabel nodig met een aarde en een mantel. Deze mantel zorgt er voor dat wanneer je met je schep de kabel raakt de stroom uitvalt en je niet zelf onder stroom komt te staan. Erg belangrijk voor je eigen veiligheid. De grondkabel moet minimaal 60cm diep worden ingegraven. Wil je weten welke kabel je nodig hebt en wat het kost om de kabel in te graven en aan te sluiten? Tuinstyling Hamersma heeft hiervoor specialisten in huis . Klik hier voor een offerte op maat.

Aanleggen tuinverlichting tot straatverlichting.

Tuinstyling Hamersma kan je volledig ontzorgen als het gaat om het aanleggen tuinverlichting. Niet alleen leveren wij alle materialen voor tuinverlichting. Maar ook straatverlichting , parkverlichting en parkeerverlichting . Daarnaast hebben wij eigen grondwerkers en installateurs die weten wat de huidige installatie en veiligheidsinstructies zijn. Benieuwd naar de kosten? Klik hier voor een passende offerte.