Aanleggen zwembad


Van plan tot plons !

Het aanleggen van een zwembad in uw tuin is teamwerk voor Tuinstyling Hamersma. Voor het beste resultaat zijn er verschillende specialisten nodig. De opdrachtgever, ontwerper, grondwerker, zwembad bouwer, elektricien, bouwvakker, pompenspecialist en de hovenier. Tuinstyling Hamersma heeft alles in 1 hand. Ons team van specialisten is goed op elkaar ingespeeld, wat resulteert in de mooiste zwembaden en zwemvijvers. Maak nu een afspraak en ontvang gratis het grote zwembad boek

Welke type zwembad.

Voor het realiseren van een zwembad in uw tuin is een gedegen voorbereiding van belang. Tuinstyling Hamersma ontwerpt, adviseert en realiseert . Niet alleen de juiste plaats in de tuin, maar ook het type zwembad, de sfeer en niet onbelangrijk het budget. Wat is mogelijk en wat niet . Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag en nemen u mee in de wereld van de moderne zwembadbouw. Meer weten? Maak een afspraak wij vertellen u graag alles.

Vergunning ?

Of er voor het plaatsen van een zwembad of zwemvijver een vergunning nodig is hangt af van de plaatselijke APV(algemeen plaatselijke verordening) Elke gemeente kan zijn eigen eisen stellen. Tuinstyling neemt alle zorg uithanden. Wij doen de toetsing en zorgen indien nodig voor de benodigde vergunningen en/of melding.

Plannen en offerte

Voordat de plannen concreet zijn en de offerte duidelijk en helder is moeten er eerst heel wat keuzes worden gemaakt. Welk zwembad,welke trap, welke tegels, welke afdekking …….? Maar ook hoe komt de rest van de tuin eruit te zien. Hoe groot wordt het terras ? Worden dit tegels of een kunststofvlonder. En hoe is de veiligheid geregeld? Moeten de pompen in een poolhuis? Hoe ziet dat poolhuis er dan uit……. ? Hoe zit het met de energie ? Tuinstyling Hamersma begeleid u stap voor stap en neemt u mee in de vele mogelijkheden die er zijn in de moderne zwembad bouw. Samen met een duidelijk en gespecificeerde offerte, bent u weer een stapje dichter bij de eerste plons in uw zwembad in eigen tuin. Als u prijs stelt op een gedegen advies en begeleiding van plan naar plons. Maak dan een afspraak wij helpen u graag,

Aanleg

Als alle plannen concreet zijn en de offerte duidelijk. Maakt Tuinstyling Hamersma de planning. Door team wat op elkaar is ingespeeld en een realistische strakke planning. Kan Tuinstyling Hamersma de gehele realisatie binnen de vooraf afgestemde tijd realiseren . Een goede realistische planning zorgt voor een optimaal resultaat en voorkomt teleurstellingen achteraf. Daarnaast kunt u rekenen op een prima nazorg. Zodat u nog heel lang kunt genieten van het zwemmen in uw eigen tuin.

Onderhoud.

Het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver wordt steeds makkelijker. Steeds meer kan worden geautomatiseerd. Skimmers die zorgen dat blad en vuil wordt afgezogen. Robots die de wanden en de vloer schoonhouden. Maar ook systemen die dmv UV-C licht alle bacteriën en micor-organismen vernietigen . Maar ook deze systemen hebben onderhoud nodig. Tuinstyling Hamersma kan u ook met het onderhoud volledig ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak wij vertellen het u graag.