Plaatsen tuinhuis


Geen Standaard tuinhuis of veranda.

U kent ze vast wel alle mooie folders van tuinhuizen en veranda, s. Maar altijd standaard maten, en vormen. En het past vaak net niet in uw situatie. Tuinstyling Hamersma doet het anders. Bij Tuinstyling Hamersma is standaard dat het niet standaard is, maar altijd passend, bij jouw situatie, omstandigheden, gebruik en uitstraling. Wij ontwerpen altijd vanuit uw wensen, maar realiseren tuinhuizen en veranda, s met mogelijkheden die u verrassen. Ook op zoek naar een niet standaard tuinhuis of veranda? Maak nu een afspraak en laat u vrijblijvend inspireren.

Hoe werkt het ontwerpen van een tuinhuis of veranda ?

Tuinstyling Hamersma werkt anders dan anders en steekt veel tijd in het luisteren. Door goed te luisteren willen we ontdekken wat je eigenlijk zou willen maar niet vertelt. Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs en bekijken de situatie ter plaatse en stellen vragen. Wij kijken niet alleen naar het nieuwe tuinhuis of veranda maar bekijken de gehele situatie. Past het bij elkaar, heeft het de juiste sfeer, de maatvoering, materiaalgebruik, en de juiste routing etc. Door onze jarenlange ervaring weten we wat mogelijk is en ontwerpen we passende oplossingen. Kijk ook op www.hamersma.n/ontwerp voor onze onderscheidende werkwijze.

Heb ik een vergunning nodig?

Als het ontwerp klaar is moet het getoetst worden. Ondanks dat de regels in vergunning land iets vereenvoudigd zijn, kan iedere gemeente toch binnen zijn eigen APV (Algemeen plaatselijke verordening ) eigen regels hanteren. Tuinstyling Hamersma neemt al deze zorgen uit handen en verzorgt alle benodigde vergunningen.

Het maken van een Tuinhuis of Veranda.

Als de plannen zijn goed gekeurd, het materiaal bekend is , de indeling en maatvoering compleet is, kortom alles is besproken en vastgelegd dan wordt het fabricageproces op gestart. Omdat wij de kwaliteit willen garanderen werken we samen met een team van professionals. Ieder met zijn eigen specialisatie, kennis en vakmanschap. Alles strak georganiseerd door Tuinstyling Hamersma.

Tuinstyling Hamersma ontzorgt volledig.

Niet alleen voor het ontwerp en de fabricage van uw tuinhuis of veranda bent u bij Tuinstyling Hamersma op het juiste adres. Ook voor de montage, en de verdere afwerking staan wij garant. Van grondwerk,betonstorten, fundering, riolering, dakbedekking, verlichting tot aan de complete tuinaanleg /tuinrenovatie hebben wij de specialisten in huis. Met maar 1 aanspreekpunt maar wel met oog voor detail, garantie en nazorg! Ook volledig ontzorgt worden voor uw Tuinhuis of veranda? Maak een vrijblijvende een afspraak.