Tuinonderhoud is een investering!


Regelmatig en vakkundig tuinonderhoud is van belang voor de uitstraling van een tuin. Niet alleen biedt een tuin dan meer plezier, maar de investeringen behouden ook hun waarde. Tuinstyling Hamersma weet wat tuinonderhoud inhoud. En heeft geeft daar graag zijn visie op. Want tuinonderhoud is meer dan alleen het snoeien van bomen en struiken. Tuinonderhoud is een investering in het behoud van de tuin en voorkomt dure renovaties.

Visie op tuinonderhoud.

Het professioneel onderhouden van tuinen en buitenruimten vergt een duidelijke visie . Hoe wil ik dat mijn tuin of buitenruimte eruit ziet. Wat is de freguentie van onderhoud. Hoe vaak snoei ik de hagen, hoe vaak maai ik de gazons, vangen we het gras op of laten we het liggen? Wat voor consequentie heeft dat voor het gazon, de uitstraling en netheid? Welke beplanting kies ik als ik minder onderhoud wil maar wel meer bloei? Al deze vragen worden beantwoord in het tuin onderhoudsplan van Tuinstyling Hamersma .

Tuinonderhoud incidenteel of op contract.

Tuinstyling Hamersma is flexibel en klantgericht. Tuinonderhoud kan bij ons incidenteel op afroep. Maar ook een jaar,maand of week contract is mogelijk. Ook kan de tuin in onderdelen worden onderhouden. Zo zou u zelf het maaien van de gazons kunnen verzorgen. Terwijl onze vakmannen maandelijks de borders onkruid vrijmaken, bladruimen en voor en najaarbeurt uitvoeren. Wij staan graag voor uw klaar. Of het nu om onderhoud gaat van de sierbestrating,vijvers,gazon,beplanting,haag of terras . Wij maken graag een offerte. Meer lezen over onze contracten? Klik op onderhoudsabonnement op maat

Steeds dezelfde hoveniers!

Dat is een veel gehoorde wens van onze opdrachtgevers. Bij Tuinstyling Hamersma koppelen we tuinen aan voor die tuin geschikte hoveniers. Het voordeel hiervan is dat de hovenier volledig op de hoogte is van de specifieke wensen van de opdrachtgever. En dat werkt niet alleen heel prettig, maar geeft ook een veilig en vertrouwd gevoel. Ook weten welke hovenier u tuin komt doen? Wij maken graag een passende aanbieding.

Wie zijn de opdrachtgevers voor tuinonderhoud bij Tuinstyling Hamersma?

Tuinstyling Hamersma is middelgroot, allround en tuinkeur gecertificeerd hoveniersbedrijf. Wij voeren tuinonderhoud uit voor particulieren, bedrijven, gemeenten, instellingen, vereniging van eigenaren, zorgcentra, groot winkelbedrijven etc. Kortom voor iedere opdrachtgever met een tuin of buitenruimte die tuinonderhoud met een visie wil, maken wij graag een passende offerte