Onderhoud beplanting


In groene handen bij Tuinstyling Hamersma.

Tuinstyling Hamersma onderhoud beplanting in de breedste zin van het woord. Niet alleen snoeien van de beplanting. Maar ook planten en verplanten van beplanting. Snoeien van hagen, snoeien en uitdunnen van bosplantsoen, vellen van bomen kortom alles op het gebied van beplanting is in groen handen bij de tuinprofessionals van Tuinstyling Hamersma

Klik hier voor een offerte voor het onderhoud beplantingen

Vakbekwaam personeel en moderne machines

Tuinstyling Hamersma beschikt over vakbekwaam personeel, die met passie en aandacht het onderhoud aan de beplantingen uitvoert. Naast professionele hoveniers werken wij met moderne machines zodat elke klus snel en efficiënt kan worden uitgevoerd.

Opdrachtgevers.

Steeds meer opdrachtgevers weten dat de tuinprofessionals van Tuinstyling Hamersma weten waar ze het over hebben als het gaat om onderhoud beplantingen. Particulieren, bedrijven, instellingen maar ook gemeenten en provincies, weten de kwaliteit van onze werkzaamheden te waarderen. Door een efficiënte planning, moderne machines en vakbekwame hoveniers wordt alle onderhoud beplantingen zorgvuldig, compleet en binnen gesteld budget uitgevoerd.

Onderhoudsplan.

Elke plant heeft zijn specifiek onderhoud nodig om op een zo efficiënt mogelijke te worden onderhouden. Tuinstyling Hamersma kan voor elke tuin, park of groene omgeving een passend groen onderhoudsplan maken. Hierin wordt per maand beschreven welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en hoe dat moet gebeuren. Daarnaast wordt aan gegeven hoeveel tijd er nodig is. Zo is er een duidelijk overzicht wanneer wat moet worden uitgevoerd en hoeveel tijd en kosten hiermee gemoeid zijn. Ook een onderhoudsplan van uw tuin ?

Klik hier voor een offerte voor een jaarrond onderhoudsplan.