Hoe maak je van je tuinwensen een goed Tuinplan?


Je herkent het vast. Je hebt de mooiste tuinplannen. Van zwembad tot veranda, van groot gazon tot groot terras en van vijver tot en met een pergola. Liefst allemaal onderhoudsvriendelijk. En ook nog passend bij de woning en de omgeving! Maar hoe maak je daar nu een passend geheel van. Dé tuinontwerper van Tuinstyling Hamersma heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van de mooiste tuinen. Laat u inspireren door Reinder Hamersma, hij is dé tuinontwerper/architect met visie en aandacht voor de details. Hij maakt uw tuindromen werkelijkheid. Klik hier voor een afspraak en laat u inspireren!

Onze Visie: Door optimaal inleving in je wensen brengen wij je droomtuin tot leven!

De tuin maakt onlosmakelijk deel uit van het woongenot en de waarde van je woning . Het is de plek waar jij je thuis en veilig voelt. Geheel passend bij je eigen persoonlijkheid en rekening houdend met de specifieke omgeving en omstandigheden waarin je woont, werkt en leeft. Inleven in je persoonlijke wensen is bij Tuinstyling Hamersma tot kunst verheven. Wij staan uitgebreid stil bij de zoektocht naar het unieke karakter van de plek en het juiste gevoel. Dit resulteert in een creatief en inspirerend concept op maat, waarbij wij onze sterke passie voor groen een extra warmte toevoegt.

Missie:

Missie : Tuinstyling Hamersma heeft  een onderscheidende werkwijze. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen inspireren  wij onze opdrachtgevers om te komen tot een weloverwogen inrichting van hun tuin. Door  gebruik te maken van innovatieve communicatie middelen  als internet en moodboard  en door het  maken van 3d film, ontwerpen wij  samen de tuin die bij hen past. Vervolgens  wordt de tuin gerealiseerd door ambachtelijk hoveniers met oog voordetail. En door  professioneel tuinonderhoud, wordt de tuin vanuit zijn oorspronkelijke ontwerpvisie begeleid tot volwassenheid.

Stappenplan:

Tuinstyling Hamersma onderscheid zich door een onderscheidende werkwijze:
Klik hier voor ons Stappen plan!

Waarom een Tuinontwerp van Tuinstyling Hamersma?

– Elk ontwerp is uniek!
– Is creatief en anders dan anders !
– Het luisteren naar uw wensen is tot kunst verheven!
– Onderscheidende werkwijze!
– 3 d presentaties
– 30 jaar ervaring in ontwerp en realisatie !
– Transparant, integer en duurzaam
Maak nu een afspraak en laat u inspireren!