Hoe werkt het stappen plan van Tuinstyling Hamersma?


Om goed voorbereid te zijn maken we eerst telefonisch afspraak. Tijdens dit telefoongesprek leggen wij onze onderscheidende werkwijze uit. Maar we vragen ook wat uw verwachtingen zijn. Dan wordt een datum ingepland om elkaar te ontmoeten. Dit is het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Stap 1: Het eerste vrijblijvende gesprek.

Benodigde tijd: Ca.1 uur. Dit gesprek is meestal bij u thuis maar kan ook bij ons op kantoor. Wij stellen het op prijs dat (indien aanwezig) beide partners aanwezig zijn. Tip: Leg foto, s en mooie plaatjes klaar, en stel een wensen lijstje op. Dit is voor ons een goede inspiratiebron en helpt mee om een exclusief ontwerp voor u te maken.

Stap 2: Opdracht schetsontwerp.

Binnen 10 werkdagen presenteren wij een analyse van uw wensen en een eerste schetsontwerp. Dit schetsontwerp is nog niet op schaal maar geeft een goede indruk van onze ideeën over uw droomtuin. Dit schets ontwerp kost u slechts € 95,00 incl. btw. Op basis van dit ontwerp besluit u of onze ideeën u aanspreken en wij het plan verder gaan uitwerken.

Stap 3: Voorlopig tuinplan

Binnen 14 dagen verwerken wij de laatste wijzigingen in een voorlopig tuinontwerp. Samen gaan we nu keuzes maken qua materialen, kwaliteit en budget. Daarnaast maken wij 3 ramingen voor de uitvoering van de plannen.

Stap 4: Definitief tuinplan.

Als de materialen duidelijk zijn en het ontwerp is goed gekeurd wordt het plan omgezet in een definitief plan. Dit houdt in dat e.e.a. nog verder wordt uitgewerkt met een beplantingsplan, uitvoeringsplan, verlichtingsplan, en een bestratingplan. Uit de 3 ramingen wordt een keuze gemaakt en maken we 1 concept begroting. Zo weet u hoe de tuin eruit komt te zien, welke materialen nodig zijn, welke beplanting, waar de verlichting komt ……etc. En u weet wat de investering zal zijn. Compleet, duidelijk en helder.

Stap 4 en 5 Aanleg van de tuin en Aftersales en service.

Als alles is goed gekeurd wordt een planning gemaakt voor de uitvoering met een start en opleveringsdatum zodat u precies weet wanneer wij beginnen en wanneer u kunt gaan genieten. Maar na de aanleg begeleiden wij uw nieuwe tuin het eerste jaar na aanleg door een tweetal services en begeleiding beurten.

Zelf uw tuin aanleggen meteen Tuinplan van Tuinstyling Hamersma?

Ook dat is mogelijk. Wij maken de plannen en leveren wanneer u dat wenst alle materialen en u gaat onder begeleiding van Tuinstyling Hamersma zelf aan de slag om uw droom tuin te realiseren. Weten hoe dit werkt? Klik hier voor een afspraak.

Stappenplan downloaden?

Klik hier en lees verder wat de mogelijkheden zijn bij Tuinstyling Hamersma.