Welke soort verlichting is geschikt voor tuinverlichting?


Verlichting voor de tuin is er grof weg in 2 soorten . Zwakstroom en 220 volt. Zwakstroom is meer voor sfeer verlichting en 220 volt meer voor functionele verlichting al wordt de zwakstroom wel steeds professioneler en de 220 volt steeds zuiniger. Welk type nu juist voor jou tuin geschikt is hand af van wat je wilt bereiken en het doel van je verlichting is. Tuinstyling Hamersma adviseert je graag. Meer weten maak dan een afspraak.

Voordelen van een goede tuinverlichting.

Niet alleen geeft tuinverlichting sfeer aan de tuin en verbind het binnen met buiten. Maar ook inbraakpreventie en veiligheid rondom de woning of kantoor spelen een belangrijke rol.

Hoe werkt het ?

Een verlichtingsplan is een vast onderdeel van een totaal tuinplan. Immers de tuin komt op de schop, en dat is hét moment om de leidingen in te graven . Tuinstyling Hamersma bepaalt samen met de opdrachtgever welke soort verlichting waar komt. Waarbij rekening wordt gehouden met: de juiste sfeer, de juiste lichtsterkte , de juiste belichting en de schaduwwerking. Maar ook welke lichtbron en welke armatuur wordt gebruikt. Dit wordt allemaal vast gelegd op tekening zodat tijdens de aanleg iedereen weet welke kabel waar naar toe moet. Maar ook hoe dik de kabel moet zijn,welk type en waar de voeding vandaan moet worden gehaald. Ook wordt bekeken of het veilig kan, of dat er misschien een extra groep moet worden aangesloten.

Moderne technieken.

Tuinstyling Hamersma werkt met de nieuwste technieken. Niet alleen energie zuinige led en zwakstroom maar ook met modern schakelarmatuur. Tegenwoordig kun je de tuinverlichting bedienen met je eigen mobiele telefoon. Maar ook volledig automatische verlichting is mogelijk zodat je er geen omkijken naar hebt en de verlichting brand wanneer jij dit wenst.

Eigen montage.

Tuinstyling Hamersma beschikt over een eigen allround verlichtingsmonteur die de verlichting bij je in de tuin kan aanleggen. Hij monteert niet alleen maar kan ook indien nodig repareren. Zo kun je probleemloos genieten van een professionele service en garantie bij aanleg van jouw tuinverlichting. Geleverd en gemonteerd door de professionals van Tuinstyling Hamersma.